Geef het beheerwachtwoord in om de netwerkinstellingen te openen.
Het bestaande Wi-Fi-wachtwoord wordt nooit terug naar de browser gestuurd.
Wi-Fi 2 wordt gebruikt wanneer NetworkManager opnieuw een verbinding moet kiezen en Wi-Fi 1 niet beschikbaar is.
Je beheerlogin blijft maximaal 30 minuten actief. Wi-Fi-wachtwoorden worden niet terug naar deze pagina gestuurd.